Integraal werken

Ons doel is het verzorgen van een compleet dienstenpakket voor utilitaire en industriële bouwprojecten op de vakgebieden architectuur, bouwkunde, civiele techniek en projectmanagement. Wij zijn gespecialiseerd in de zuivel- en voedingsmiddelensector.

Ons woon- en werkmilieu en de daarmee gepaard gaande eisen worden steeds ingewikkelder en vraagt steeds meer om integrale oplossingen. Wij houden hiermee gelijke tred door, indien gewenst, onze multidisciplinaire kennis binnen één project te bundelen. Hierdoor zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers het gehele ontwerpproces op alle onderdelen te begeleiden, hetgeen leidt tot maximale prestaties binnen de gestelde tijdslimieten en beschikbare budgetten.

Wij bestaan t uit een compacte organisatie met korte communicatielijnen tussen de verschillende collega’s en kennisdisciplines. Hierdoor kunnen wij projecten in verschillende omvangen op een efficiënte wijze voor onze opdrachtgevers te organiseren. Binnen een open ontwerphouding zoeken wij steeds weer naar de beste ontwerpoplossing voor onze opdrachtgevers. Begrippen als goed luisteren en meedenken spelen daarbij een belangrijke rol.