Projectmanagement

Het beheersen van de projectkwaliteit, risico’s, planning en het beschikbare budget is in complexe projecten dé grootste zorg van opdrachtgevers. Multidisciplinaire projecten vragen daarom om deskundig projectmanagement.

Onze projectmanagers beschikken over parate kennis en ervaring om projecten tot een goed einde te brengen. Ze verplaatsen zich in de wereld van de opdrachtgever en de projectomgeving. Wij toetsen of de geformuleerde kwaliteitsverwachtingen en acceptatiecriteria worden bereikt. Daarnaast adviseren onze projectmanagers met inhoudelijke kennis over technische en strategische keuzes.

Projectmanagement Prince2® methode

ProjectmanagementHet toepassen van moderne projectmanagementmethodieken staat hoog in het vaandel. Wij werken met 25 getrainde Prince2® projectmanagers. Onze projectmanagers zijn teamspelers met oog voor de belangen en verwachtingen van het projectteam en bovenal de opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat werkmethodes in balans zijn voor het type project.

Onze projectmanagers hebben kennis van en ervaring met projecten in de werkvelden waarin wij werkzaam zijn. Ontzorgen van onze opdrachtgevers en tijdige realisatie van het project binnen het gestelde budget is onze uitdaging!