Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière waarin je al jouw creativiteit kwijt kan? Ontwerp je op je gevoel een constructie op hoofdlijnen? Voel je je als een vis in het water in een multidisciplinair team? Ontdek dan of onderstaande vacature bij je past.

Wat ga je doen?

Als constructeur werk je mee aan de technische uitwerking van projecten van het ontwerp tot en met de uitvoering. Je ontwerpt, berekent en controleert hoofddraagconstructies van gebouwen of gebouwdelen in met name staal- en betonconstructies.

In de uitwerking van het project werk je de constructies in zowel 2D als 3D rekenpakketten uit en maak je berekeningsrapporten op in Word en Excel. Je signaleert vroegtijdig de knelpunten en bedenkt praktische oplossingen. Je treedt in overleg met de opdrachtgever, projectleider, architect en andere adviseurs.

Je verstrekt de benodigde projectinformatie aan de constructief modelleurs en begeleidt deze bij de uitwerking van het project.

Je bent een sparringpartner voor collega’s, je vindt het leuk om je kennis en ervaring te delen.

Daarnaast voer je de noodzakelijke technische controles gedurende het project uit en onderhoud je zowel in- als extern technisch inhoudelijk contact met de opdrachtgevers, adviseurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven, aannemers, installateurs, onderaannemers en leveranciers.

Wat neem je mee?

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding Bouwkunde, aangevuld met specifieke opleidingen zoals HTI of BV/SG
  • 15+ jaar ervaring als bouwkundig constructeur
  • Gedegen kennis van 2D en 3D rekensoftware
  • Ruime ervaring met het maken van betonberekeningen is een pré
  • Oplossingsgericht
  • Kwaliteitsgericht / -bewust
  • Creatief en over grenzen heen denken
  • Gedegen kennis van de huidige bouwregelgeving

Klantgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgericht zijn belangrijke competenties voor dit profiel.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals zowel disciplinair als multidisciplinair. Uitstekende mogelijkheden om je binnen ons vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen of juist daarin te excelleren. Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en 37 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Ook maatwerk, zoals bijvoorbeeld parttime werken, is bespreekbaar.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark van Westerlaak: 026-3844440.

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je cv en motivatie kun je sturen naar vacatures@iagroep.com.