Werken bij2022-12-05T09:47:10+01:00

Deel jouw passie voor techniek met ons!

Wij ontwerpen en ontwikkelen groenere werk- en leefomgevingen voor de toekomst.

Word jij de ingenieur of adviseur van de toekomst? Zet dan nu de eerste stap en solliciteer vandaag nog!

Werken bij IA Groep betekent: een uitdagende baan binnen een informele organisatie en een enthousiast en dynamisch team van specialisten. Uitstekende mogelijkheden om je binnen ons vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Intern doorgroeien naar een andere functie behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Project Engineer HVAC

Ben jij een echte teamspeler en hou jij van technische uitdagingen? Wil je werken aan uitdagende industriële, drinkwater- , utiliteit-...

Leren bij?

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste stagiairs en afstudeerders.

Als stagiair of afstudeerder werk je volwaardig mee aan de meest uitdagende projecten. Je kan daarnaast kiezen uit diverse stage- en afstudeerprojecten.  Duale leerweg? Ook dit is mogelijk. Neem snel een kijkje naar een selectie van de mogelijke stage- en afstudeerprojecten.

Stage / Afstuderen Bouwkunde

IA Groep is op zoek naar een stagiair(e)/ afstudeerder Bouwkunde Aanvang: in overleg Niveau: HBO Studierichting: Bachelor Bouwkunde Beroepstaak  : constructief...

Afstuderen in de praktijk

Jaarlijks organiseert Stichting 3E, in samenwerking met Royal SMIT Transformers B.V., de nationale competitie om de 3 E – Royal SMIT BSc prijzen, voor de beste BSc gediplomeerden van Hogescholen en Technische Universiteiten in Nederland binnen het 3 E vakgebied.
Elke hogeschool in Nederland mag één afstudeeropdracht nomineren voor deze prijs. Eis is dat de opdracht in de richting van de energietechniek/elektriciteitsvoorziening gedaan is en dat er minimaal een 8 is behaald voor de afstudeeropdracht.

In 2020 werd onze medewerker Marcel Nijland vanuit de HAN geselecteerd, zijn afstudeeropdracht ging over een zeer actueel onderwerp: het aansluiten van een windmolenpark op zee. Uiteindelijk is Marcel 3e geworden. Een mooie beloning na een leerzame afstudeerperiode bij IA Elektrotechniek!